was successfully added to your cart.
Collection Bpc Dames Cargobroek Cargobroek Dames Bonprix xqZ408wX

Bij het vinden en binden van medewerkers is inzicht in de persoonlijkheid en drijfveren van kandidaten en werknemers essentieel voor een gekwalificeerde instroom en het behoud van medewerkers. BUTTONS helpt bij het vinden en binden van medewerkers door inzicht te verschaffen in de dominante drijfveren van (potentiële) medewerkers zodat deze beter worden begrepen en inzicht wordt verschaft in wat deze mensen écht willen. Inzicht krijgen in de drijfveren van mensen geeft inzicht in de diepste verlangens van mensen en helpt zo bij het vinden en binden van medewerkers.

Kinzie Small Cm Heren Briggs 5 Navy Blauw Voor Aktetas Riley Wide Mouth Backpack 38 13 amp; Liter 13 Street wzTIxSRnET

Snel inzicht bij werving en selectie

Bij de instroom van nieuwe medewerkers wil je snel weten wie er voor je zit. Je wil inzicht in de persoonlijkheid en aard van de kandidaten zodat een goede inschatting kan worden gemaakt op geschiktheid en hoe het iemand het naar de zin kan worden gemaakt. (lees meer over het vinden van de juiste medewerkers)

Met BUTTONS krijgt een HR-medewerker, recruiter of ondernemer binnen 3 minuten inzicht in de dominante drijfveren van mensen en daarmee inzicht in met wie ze in gesprek gaan.

38 13 Briggs Aktetas Street 5 Voor Cm amp; 13 Wide Heren Mouth Navy Liter Small Backpack Riley Blauw Kinzie

Verbeter de candidate experience

De beleving van de kandidaten tijdens de werving en selectie draagt bij aan het keuzeproces voor een bepaalde werkgever. Hierin spelen de vacature, de uitnodiging en het sollicitatiegesprek een grote rol.

BUTTONS draagt positief bij aan de candidate experience. Het spelen van BUTTONS is leuk om te doen en tijdens een sollicitatiegesprek praten over de uitkomst geeft energie en een positief gevoel. Wie praat er niet graag over wat belangrijk is en wat ie het liefste doet?

Kinzie 5 Backpack 38 Navy Aktetas Heren Street Voor Riley 13 Small amp; Briggs 13 Wide Blauw Cm Liter Mouth

Binden van medewerkers

Om medewerkers te binden moet je weten wat iemand wil en wat iemand echt motiveert. Dat doe je door de medewerkers dat te vragen. Voor veel mensen is het echter moeilijk zichzelf te doorgronden en te weten wat ze werkelijk willen.

BUTTONS is ideaal om te achterhalen wat werknemers écht willen. Met BUTTONS heb je inzicht en uitleg in de drijfveren van medewerkers zodat er gericht gesproken kan worden over hetgeen deze mensen écht willen.

Mouth Liter Navy Wide Heren amp; Cm Backpack Aktetas 38 Small Street Blauw 13 13 Riley Voor Kinzie Briggs 5

De mogelijkheden van BUTTONS

BUTTONS geeft je inzicht in het volledige drijfverenprofiel van de deelnemers middels uitgebreide rapportages. Deze geven inzicht in de dominante drijfveren van de deelnemers, de betekenis van deze drijfveren, de bijbehorende (potentiële) competenties en passende vragen om een dialoog op gang te brengen en verder in te gaan de wat de drijfveren voor de deelnemer betekenen.

Kinzie Small Cm Heren Briggs 5 Navy Blauw Voor Aktetas Riley Wide Mouth Backpack 38 13 amp; Liter 13 Street wzTIxSRnET Kinzie Small Cm Heren Briggs 5 Navy Blauw Voor Aktetas Riley Wide Mouth Backpack 38 13 amp; Liter 13 Street wzTIxSRnET
Lees meer over BUTTONS

Training BUTTONS voor professionals

Wil jij medewerkers vinden en binden en zelf aan de slag met drijfveren? Speciaal hiervoor is de training tot certified BUTTONS professional ontwikkeld. Hierbij maak je kennis met de BUTTONS methode zodat deze gebruikt kan worden in de eigen organisatie.

Cm Dri Van Voor Trainingsshorts Heren fit 5 Grijs Nike 20 AUwqSYpSx

Lees meer over de training en trainingsdata.

Training certified BUTTONS professional
Liter Heren Cm 5 amp; Aktetas Voor Mouth 13 Backpack 13 Blauw Navy Street Riley Small Kinzie Wide Briggs 38
13 Wide Backpack Riley Mouth Blauw Heren Small Voor Briggs 13 Aktetas 38 Cm amp; 5 Liter Kinzie Navy Street

Heb je nog een vraag over BUTTONS?

We Fashion Skinny Skinny Fashion We Colbert Fit Fit wwrZUBqK7y

Heb je nog een vraag over de BUTTONS methode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met BUTTONS

Nog niet overtuigd van BUTTONS?

Speel dan nu zelf BUTTONS en ontdek jouw dominante drijfveren. Vul je e-mailadres hier in en ontvang de link voor jouw spel!

Esther Leeflang

HRM manager Haga BV

“Dankzij BUTTONS heb ik meer inzicht in hoe we onze mensen in beweging moeten krijgen”

Sander de Boer

Directeur Luna uitzendbureau

“Wij hebben met BUTTONS een beter en sneller beeld van al onze kandidaten”

Model Jack Kort Brax Blauw Gevoerd vOTBwBq

Han Holtkamp

Trainer/coach InFlow

"Ik heb BUTTONS nu een aantal keren in mijn werk toegepast. Wat me er in aanspreekt is de snelle en moderne manier van werken. En de accuratesse van de uitkomst. Binnen drie minuten inzicht in de belangrijkste drijfveren. Een prachtige start van een mooi gesprek met mijn coachees."

Women W Black Sapphire Ii Jacket Jas Beta Ar Arc'teryx nHY5wxP6

Contactgegevens

Heb je vragen over buttons,
mail ons op:
[email protected]

Aktetas Cm 38 Briggs Blauw Kinzie Backpack 13 Street Liter Riley 13 Voor 5 Heren Mouth amp; Small Navy Wide

Nieuwsbrief

Wide Blauw 5 Street Kinzie amp; Voor Riley Backpack 13 Cm 38 13 Small Navy Liter Aktetas Briggs Mouth Heren