was successfully added to your cart.
Caftan For Women Length Skavij Maxi Kaftans EwSqxIzC

Bij het vinden en binden van medewerkers is inzicht in de persoonlijkheid en drijfveren van kandidaten en werknemers essentieel voor een gekwalificeerde instroom en het behoud van medewerkers. BUTTONS helpt bij het vinden en binden van medewerkers door inzicht te verschaffen in de dominante drijfveren van (potentiële) medewerkers zodat deze beter worden begrepen en inzicht wordt verschaft in wat deze mensen écht willen. Inzicht krijgen in de drijfveren van mensen geeft inzicht in de diepste verlangens van mensen en helpt zo bij het vinden en binden van medewerkers.

Beadbags Aktetas Crispy Geel 34 Cm fCR8xwfr

Snel inzicht bij werving en selectie

Bij de instroom van nieuwe medewerkers wil je snel weten wie er voor je zit. Je wil inzicht in de persoonlijkheid en aard van de kandidaten zodat een goede inschatting kan worden gemaakt op geschiktheid en hoe het iemand het naar de zin kan worden gemaakt. (lees meer over het vinden van de juiste medewerkers)

Met BUTTONS krijgt een HR-medewerker, recruiter of ondernemer binnen 3 minuten inzicht in de dominante drijfveren van mensen en daarmee inzicht in met wie ze in gesprek gaan.

Cm Aktetas 34 Beadbags Crispy Geel

Verbeter de candidate experience

De beleving van de kandidaten tijdens de werving en selectie draagt bij aan het keuzeproces voor een bepaalde werkgever. Hierin spelen de vacature, de uitnodiging en het sollicitatiegesprek een grote rol.

BUTTONS draagt positief bij aan de candidate experience. Het spelen van BUTTONS is leuk om te doen en tijdens een sollicitatiegesprek praten over de uitkomst geeft energie en een positief gevoel. Wie praat er niet graag over wat belangrijk is en wat ie het liefste doet?

Aktetas Geel Crispy 34 Cm Beadbags

Binden van medewerkers

Om medewerkers te binden moet je weten wat iemand wil en wat iemand echt motiveert. Dat doe je door de medewerkers dat te vragen. Voor veel mensen is het echter moeilijk zichzelf te doorgronden en te weten wat ze werkelijk willen.

BUTTONS is ideaal om te achterhalen wat werknemers écht willen. Met BUTTONS heb je inzicht en uitleg in de drijfveren van medewerkers zodat er gericht gesproken kan worden over hetgeen deze mensen écht willen.

Cm 34 Geel Crispy Beadbags Aktetas

De mogelijkheden van BUTTONS

BUTTONS geeft je inzicht in het volledige drijfverenprofiel van de deelnemers middels uitgebreide rapportages. Deze geven inzicht in de dominante drijfveren van de deelnemers, de betekenis van deze drijfveren, de bijbehorende (potentiële) competenties en passende vragen om een dialoog op gang te brengen en verder in te gaan de wat de drijfveren voor de deelnemer betekenen.

Beadbags Aktetas Crispy Geel 34 Cm fCR8xwfr Beadbags Aktetas Crispy Geel 34 Cm fCR8xwfr
Lees meer over BUTTONS

Training BUTTONS voor professionals

Wil jij medewerkers vinden en binden en zelf aan de slag met drijfveren? Speciaal hiervoor is de training tot certified BUTTONS professional ontwikkeld. Hierbij maak je kennis met de BUTTONS methode zodat deze gebruikt kan worden in de eigen organisatie.

Betty 6495 Dames 0714 Barclay Jurk Voor wxFzrwOqp

Lees meer over de training en trainingsdata.

Training certified BUTTONS professional
Aktetas 34 Beadbags Geel Cm Crispy
Crispy Beadbags 34 Aktetas Cm Geel

Heb je nog een vraag over BUTTONS?

Tussenmantel 'vilus' 'vilus' Camel Vila Vila Tussenmantel qa1w7tY

Heb je nog een vraag over de BUTTONS methode? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met BUTTONS

Nog niet overtuigd van BUTTONS?

Speel dan nu zelf BUTTONS en ontdek jouw dominante drijfveren. Vul je e-mailadres hier in en ontvang de link voor jouw spel!

Esther Leeflang

HRM manager Haga BV

“Dankzij BUTTONS heb ik meer inzicht in hoe we onze mensen in beweging moeten krijgen”

Sander de Boer

Directeur Luna uitzendbureau

“Wij hebben met BUTTONS een beter en sneller beeld van al onze kandidaten”

Bodywarmer Binnenzakken Met Met Bodywarmer wzz6XqU

Han Holtkamp

Trainer/coach InFlow

"Ik heb BUTTONS nu een aantal keren in mijn werk toegepast. Wat me er in aanspreekt is de snelle en moderne manier van werken. En de accuratesse van de uitkomst. Binnen drie minuten inzicht in de belangrijkste drijfveren. Een prachtige start van een mooi gesprek met mijn coachees."

Puffer Ladies Classics Urban Winterjas Oversized Zwart Coat Faux Fur 6qz6X5B